مهرداد بذرپاش: وقت کم است | اقدامات شهید رئیسی را ادامه می‌دهم + فیلم محسن رضایی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام نکرد آخوندی: من نگران ایرانم + فیلم قالیباف: اگر معتقد نبودم مشکلات قابل حل هستند هرگز وارد عرصۀ رقابت نمی‌شدم + فیلم وزیر خارجه اسبق بوسنی و هرزگوین در منزل شهید امیرعبداللهیان سخنگوی ستاد انتخابات: تاکنون ثبت نام ۲۲ نفر قطعی شده است (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) محمدرضا عارف در انتخابات ریاست جمهوری نامزد نمی شود بر اساس دیدگاه امام خمینی (ره) به کدام کاندیدای رییس جمهوری رای دهیم؟ علت غیبت حسن روحانی در چند جلسه عمومی اخیر مشخص شد عبدالناصر همتی کیست؟ + جزئیات و زندگینامه باقری: ثبات، آرامش و پیشرفت لبنان هدف ایران است سید حسن خمینی: امام خمینی (ره) روح استقامت و پایداری را به ملت‌ها داد آلمان خواستار بهبود وضعیت بشردوستانه در غزه شد رژیم صهیونیستی حومه حلب را بمباران کرد نتانیاهو: جنگ غزه ادامه خواهد داشت آرزوی یک کاندیدا: امیدوارم روزی مردم یک زن را بعنوان رئیس‌جمهوری انتخاب کنند رهبر انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): رژیم صهیونیستی دارد تمام می‌شود، مردم دنیا دارند می‌بینند| ان‌شاءالله یک رئیس جمهور شایسته برای ملت ایران تعیین خواهد شد + فیلم و عکس علی باقری راهی لبنان شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) روز پایانی ثبت‌نام کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تجمع و تقابل یهودیان موافق فلسطین و اسرائیل در خیابان‌های منهتن نیویورک + فیلم و عکس
سرخط خبرها

هشدار اندیشکده آمریکایی به اسرائیل برای حمله به تاسیسات ایران

  • کد خبر: ۹۲۸۲۹
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۹
هشدار اندیشکده آمریکایی به اسرائیل برای حمله به تاسیسات ایران
یک اندیشکده آمریکایی با تاکید بر دانش هسته‌ای بومی در ایران نوشت، تل آویو برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران با چالش‌های راهبردی مواجه است.

به گزارش شهرآرانیوز، یک اندیشکده آمریکایی روز دوشنبه در تحلیلی به بی‌فایده بودن ادعای صهیونیست‌ها در زمینه حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران صحه گذاشت و نوشت، علاوه بر چالش‌های عملیاتی در اجرای چنین حمله‌ای نظامی، به‌ویژه با توجه به استقرار یگان‌های زمین به هوا توسط نیروهای ایران که عمدتاً بر اساس سامانه موشکی «اس-۳۰۰» و سامانه‌های بومی مانند «باور-۳۷۳» و «سوم خرداد است، تل آویو با چالش‌های راهبردی دیگر پیش روست.

 تاسیسات غنی‌سازی ایران  محافظت شده و غیرمتمرکز است

«دنی سیترینوویچ» تحلیگر اندیشکده «آتلانتیک» در این گزارش نوشت، برخلاف عراق و سوریه که برنامه‌های هسته‌ای متکی بر راکتورهای هسته‌ای واحدی داشتند و اسرائیل به ترتیب در سال‌های ۱۹۸۱ و ۲۰۰۷  آن‌ها را نابود کرد، برنامه ایران بر اساس دو تاسیسات غنی‌سازی بسیار محافظت شده و غیرمتمرکز است.

علاوه بر این، در حالی که زیرساخت‌های هسته‌ای عراق توسط فرانسه و سوریه توسط کره شمالی ساخته شده است، زیر ساخت دانش هسته‌ای ایران بر اساس دانش دانشمندان هسته ای بومی است. به عبارت دیگر، حتی اگر تاسیاست هسته‌ای ایران نابود شوند، دانش هسته‌ای بومی دانشمندان ایرانی را قادر می‌سازد تا برنامه هسته‌ای را به سرعت بازسازی کنند.

عواقب نجومی اسرائیل در حمله به تاسیسات ایران

علاوه بر این، بر خلاف حملات اسرائیل به برنامه‌های هسته‌ای عراق و سوریه، که هیچ واکنشی در پی نداشت، ایران و نیروهای نیابتی منطقه‌ای آن به حمله به ایران پاسخ خواهند داد. به عبارت دیگر، 1.5 میلیارد دلاری که به نیروهای دفاعی اسرائیل برای تدارک حمله نظامی احتمالی به ایران داده شده، تنها آغاز هزینه های اسرائیل است، چرا که پاسخ «محور مقاومت» عواقب نجومی برای اسرائیل خواهد داشت.
در بخش دیگر این تحلیل آمده است، حتی یک حمله موفقیت آمیز به تاسیسات هسته‌ای ایران نیز مشکل را حل نمی‌کند. یک حمله، در بهترین حالت، برنامه ایران را به تاخیر انداخته یا فشار می آورد تا برنامه را با مشروعیت بین‌المللی بازسازی کند.

در نهایت، اشتباه است که تل آویو فکر کند از چنین اقدامی حمایت بین‌المللی خواهد داشت. جهان، از جمله ایالات متحده، از طریق برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد، به رسمیت شناخته اند که ایران می‌تواند اورانیوم را در خاک خود غنی سازی کند تا زمانی که زیر نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باشد و برای اهداف صلح آمیز باشد. بنابراین، رویکرد (رژیم) اسرائیل برای غنی سازی صفر دیگر واقع بینانه نیست.

سامانه‌های موشکی فراوان سپاه و ارتش ایران

چندی قبل نیز وبگاه تحلیلی «مانیتورینگ آرم ریس» نوشت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش ایران دارای ذخایر فراوانی از سامانه‌های موشکی  به ویژه برد کوتاه هستند و این ایده که هدف رزمایش مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ متحد کردن شاخه‌های پدافند هوایی در جریان یک سناریوی جنگی بود، با اضافه شدن «سامانه برد کوتاه مجید» ارزش و اعتبار کافی گرفت.  هنگامی که این سامانه با آتشبارهای توپخانه ضدهوایی، سامانه پدافندی دزفول، مرصاد-۱ و سوم خرداد استفاده می‌شود، به نظر می‌رسد که شکست پهپادهایی که در ارتفاع پایین  پرواز می‌کنند، جدی است.

این وبگاه نوشت، بخش نظامی،صنعتی ایران در کمتر از دو سال و در بحبوحه تحریم بی‌امان اقتصادی و مالی، چهار سامانه دفاع موشکی متحرک مختلف را راه‌اندازی کرده و این یک دستاورد شگفت انگیز است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->